Търсене

Шестокласник от СУ "Стоян Заимов" - Плевен класиран за участие в международен космически лагер

Веселин Василев от VI клас на Средно училище „Стоян Заимов“ – град Плевен е един от класираните участници за Международния космически лагер SPACECAMP 2020. Той е избран от жури, което включвабиолози, химици, инженер-физици, астрофизици, астрономи, финансисти, финансовидиректори, вицепрезиденти, дарители, Google трейнъри, медалистина Space Camp Turkey, журналисти, режисьори, доценти и доктори на науките – хора, които са доказали своя професионализъм и работят за доброто си име и доброто име на родината си.

Веселин се класира със своето есе по една от трите определени теми на конкурса, последвано от препоръки от учители и от интервюта.

Веселин е единственият ученик от област Плевен, с отпусната частична стипендия в резултат на конкурса. Негов учител по Човекът и природата е госпожа Катя Трифонова.

Постижението на Веселин е гордост за всички от училището – директори, учители и негови връстници. Тези, които го познават, знаят, че с неговите качества той ще успее да се впише в невероятната атмосфера на SPACECAMP.

Ръководството на училището и учителите, поздравяват Веселин за постигнатия резултат и благодарят за подкрепата и доверието на родителите му!